Palvelut

Roppahuoltamo tarjoaa monipuolisesti fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita. Huoltamon palveluihin kuuluvat fysioterapian lisäksi  manipulaatiohoidot ja mobilisointi, lymfaterapia (www.lymfa.net), elektroterapia, hieronta, kinesioteippaus, MDT sekä käsien parafiinihoidot.

Tule Roppahuoltamon asiakkaaksi enemmän tai vähemmän vaivaisena, ja jätä hoitomuodon valinta ammattitaitoiselle ja -ylpeälle fysioterapeutille, lymfaterapeutille ja hierojalle.

 

Miksi Roppahuoltamolle?

Aktiivinen kuntoutus nopeuttaa tuki- ja liikuntaelimistön vammojen paranemista ja parantaa elämänlaatua. Ammattitaitoisen kuntoutuksen keinoin voidaan poistaa liikerajoituksia, lievittää kipua sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Roppa korjaa itse itsensä kun sitä vähän autetaan.

Akuuteissa vammoissa kliinisen tutkimuksen ja mahdollisen hoidon (kipsi, leikkaus) jälkeen ohjatun, yksilöllisen fysioterapian avulla saadaan nopeutettua paranemista. Leikkaushoitokaan ei ole aina tarpeen, vaan ”pelkällä kuntoutuksella” päästään hyviin tuloksiin.

Myös kroonisissa vaivoissa (nivelrikko, reuma) aktiivinen kuntoutus lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua. Rasitusvammat kuten tenniskyynärpää ja jännetuppitulehdus paranevat kuntoutuksella usein kokonaan.

Kysy hoitavalta lääkäriltäsi edistäisikö kuntoutus fysioterapeutin luona toipumistasi. Lääkärin lähetteellä tehtävistä hoidoista saat Kela-korvauksen. Voit tulla Roppahuoltamolle myös ilman lääkärin lähetettä.

 

Huoltoa lahjaksi

Fiksu pitää itsestään ainakin yhtä hyvää huolta kuin autostaan. Kertakokeilu hieronnassa on oiva tapa alkaa pitää itsestään parempaa huolta. Lahjakortti hierontaan (kokeilu tai sarjakortti) on myös huomaavainen lahja lähimmäiselle!

Tervetuloa!